SAHABATKU

Wednesday, 20 April 2011

URL AKU

Assalamualaikum..


mesti korang akan rasa pelik/hairan/seumpamanya bile tgk url aku kan..btul tak? haha..nk tau dari mana dtgnye idea utk aku buat url nie..meh sini aku citer..ce citer, ce citer..


aku rasa bagi mat2 rempit cnfirm tau mnde ape la blog saiz 53..haha..mungkin?? sbnrnyer blog tu 1 jenis barang yg ada di kebanyakan enjin kenderaan..yg korang slalu naik tu..spt bas, motor, kete, dan lain-lain..tp blog saiz 53 tu ada pd motosikal jek..tak dek di kenderaan lain..nk tau sbb ap, sbbnye blog saiz 53 nie utk moto shj krne saiz tu kcik..sesuai la utk motosikal yg korang naik tu pg jejalan dgn awek/p.we..haha..tp diingatkan bhwa blog saiz 53 ini sudah begitu bsar utk motor..haa, inilah slh satu cara untuk melajukan kapchai anda..tak cayer? cubelah kt moto ayah kamu..haha..



inilah blog

satu lg perkara aku hndk bgtau sblm terlupe..sbnrnye blog ni dlm bhsa pasar shj..jikalau di dalam bhse teknikal ia dipanggil SILINDER..eh, mcm nie ke ejaan..lupe plak..haha..lantak ar..jnji bunyi lbih kurang..bg jejaka-jejaka hensem yg pernah berada di tingkatan 3 anda telah pon blaja tentang mnde nie..xcyer?? cbe bukak blik buku teks KEMAHIRAN HIDUP tingkatan 3..carilah..kompom ada..

setakat ini sahajalah coretan aku kali ini..jgn segan nk komen..lau nk tau lbih lanjut lg bolehlah anda menghubungi pihak bengkel berdekatan..

SEKIAN

Wednesday, 6 April 2011

Mencari..Dicari

Assalamualaikum...

knpe aku buat tjuk entri aku mcm tu..mst ada sbb kan..haha, mst la kan..sbnrnye aku dan kwan aku siang td
pergi la cari kerja sbb dah lama dah aku tak kerja..duit pon dah hbs, mne tak nyer asyik kluar duit jek..duit tak masuk2 jgak..hmm..cari punyer cari last2 dpt la kerja CARWASH..suke sngt aku..yela dpt kerjaya baru..haha..lepas ni dapat la aku pengalaman..tokey CARWASH tu kata boleh mula kerja bsok..bertambah keriangan aku siang td..                                                                                                                              
                   ..                                                         

bukan gmbr sebenar

Dicari, apa mksd dicari entri aku kali ni..haha, kan siang td aku dpt kje..pastu dlm pkol 8 mlm td tokey tmpt kerja dulu (kantin) telefon aku..dia mntk tolong aku suruh kerja dgn dia semula..aku jd serba salah..dia mntak tolong..aku pulak nk kerja CARWASH..hmm, aku pun ckp lah kat die yg aku dah dpt kerja kt CARWASH, die pon kata kat aku terpulang lah nk kerja mana..lega sikit aku..hmm, last2 pikir punye pikir baik aku kerja carwash..nanti motor aku kilat saje, dpt pengalaman baru..kantin aku dah kerja dulu..haha, akhirnya aku terpaksa mintak maaf kt tokey tu kerana tak dapat tolong die...

time aku kerja kantin dulu

apa kena mengena tajuk entri aku dgn entri aku..mcm nie, mencari..kan aku cari kerja..dicari pulak tokey suruh aku kerja dgn die..mknenye aku ni dicari untuk kerja dgn die...
SEKIAN